Vrijstaande tuinkamer: dit zijn de mogelijkheden

Laatst bijgewerkt op 29 juni 2022

Extra leefruimte creëren en zo langer genieten van jouw buitenleven? Een win-win, als je het ons vraagt! Hoewel je beschermd bent tegen het weer, behoud je toch het buitengevoel. Je kan bovendien alle kanten uit met een vrijstaande tuinkamer: een relaxruimte, poolhouse of thuiskantoor? Het kan allemaal!

De voordelen van een tuinkamer

Een vrijstaande tuinkamer biedt tal van voordelen. Je kan het hele jaar door gezellig vertoeven in jouw tuin, ongeacht de weersomstandigheden. Je creëert een afgezonderd plekje om volop te ontspannen, dicht bij de natuur en toch dicht bij huis. Bovendien is het de perfecte oplossing om extra lang te genieten van je buitenleven. Dat betekent langer genieten van de zon, en langer buiten zitten in de winter of op donkere dagen.

vrijstaande tuinkamer

Hoe begin je aan het ontwerp? 

De invulling kies je natuurlijk volledig zelf. Maar ook het ontwerp wordt volledig gepersonaliseerd op basis van jouw wensen en jouw tuin. Eens je de locatie van jouw vrijstaande tuinkamer hebt bepaald, gaan we samen aan de slag om jouw dromen vorm te geven.

Je kan kiezen uit tal van verschillende terrasoverkappingen. Ons aanbod bestaat uit overkappingen met een lamellendak, met een vast dak, met een doek of screen of een combinatie van lamellen met een vast dak. Daarnaast heb je nog een ruim aanbod aan accessoires en kleuren om jouw tuinkamer helemaal af te maken. Ga jij voor sfeervolle ledverlichting, een verwarmingselement, een regensensor of automatische zonnewering?

Of je voor het plaatsen van jouw tuinkamer een vergunning nodig hebt, lees je in deze blog.

Meer weten over een vrijstaande tuinkamer?

Een tuinkamer is een moderne oplossing om het hele jaar door te genieten van je tuin en terras. Wil je meer weten over een vrijstaande tuinkamer op maat? Neem gerust contact op. Buitenleven by Gudi ontwerpt een oplossing voor jouw tuin.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven