Gezellig buiten genieten, zelfs in de herfst

Gezellig buiten genieten, zelfs in de herfst

Vindt u het ook zo jammer dat u alleen van juni tot september van uw tuin kan genieten? Zeker nu het herfst is en de dagen steeds korter worden zitten we al snel weer binnen. Nochtans hoeft het zo niet te lopen. Met een terrasoverkapping kan u ook in de herfstmaanden buiten genieten van kwalitatieve ‘family time’ en ‘me time’.

Geniet ook in het najaar van uw terras

Elk seizoen heeft z’n charmes, zo ook de herfst. Van september tot november nemen de loofbomen de mooiste kleuren aan. Bovendien geniet u tijdens dit seizoen van prachtig, warm herfstlicht en is het vaak nog zacht genoeg voor een deugddoende wandeling of een aperitiefje op het terras. Maar hoe mooi het buiten ook is in de herfst, bij fris en vochtig weer is het niet vanzelfsprekend om er veel tijd door te brengen. Gelukkig kan u hier met een terrasoverkapping verandering in brengen.

buiten genieten lamellendank

Buiten genieten in alle comfort

Met een overkapping boven uw terras of in de tuin, zal u ook in het najaar kunnen genieten van het luxueuze buitenleven. Een romantisch herfstdiner onder het lamellendak of een gezellige avond met vrienden of familie, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Mocht het regenen, dan sluit het dak zich met een druk op de knop en de afsluitbare zijwanden beschermen u tegen de gure wind. De ledlampen zorgen voor de nodige verlichting, de elektrische verwarmingselementen voor aangename temperaturen. Eventueel kan u de terrasoverkapping zelfs uitrusten met een geluidssysteem, voor de juiste sfeermuziek in het juiste seizoen.

Meer informatie en vrijblijvende offerte op uw maat

Wilt u buiten genieten van alle mooie kleuren die de herfst met zich meebrengt? Wij helpen u graag verder. Neem dus snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Geniet van outdoor living zelfs tijdens de herfst!