Gezellig buiten genieten, zelfs in de herfst

Laatst bijgewerkt op 5 januari 2021

Vind je het ook zo jammer dat je alleen van juni tot september van jouw tuin kan genieten? Zeker nu het herfst is en de dagen steeds korter worden zitten we al snel weer binnen. Nochtans hoeft het zo niet te lopen. Met een terrasoverkapping kan je ook in de herfstmaanden buiten genieten van kwalitatieve ‘family time’ en ‘me time’.

Geniet ook in het najaar van jouw terras

Elk seizoen heeft z’n charmes, zo ook de herfst. Van september tot november nemen de loofbomen de mooiste kleuren aan. Bovendien geniet je tijdens dit seizoen van prachtig, warm herfstlicht en is het vaak nog zacht genoeg voor een deugddoende wandeling of een aperitiefje op het terras. Maar hoe mooi het buiten ook is in de herfst, bij fris en vochtig weer is het niet vanzelfsprekend om er veel tijd door te brengen. Gelukkig kan je hier met een terrasoverkapping verandering in brengen.

Buiten genieten in alle comfort

Met een overkapping boven je terras of in de tuin, zal je ook in het najaar kunnen genieten van het luxueuze buitenleven. Een romantisch herfstdiner onder het lamellendak of een gezellige avond met vrienden of familie, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Mocht het regenen, dan sluit het dak zich met een druk op de knop en de afsluitbare zijwanden beschermen je tegen de gure wind. De ledlampen zorgen voor de nodige verlichting, de elektrische verwarmingselementen voor aangename temperaturen. Eventueel kan je de terrasoverkapping zelfs uitrusten met een geluidssysteem, voor de juiste sfeermuziek in het juiste seizoen.

Meer informatie en vrijblijvende offerte op uw maat

Wil je buiten genieten van alle mooie kleuren die de herfst met zich meebrengt? Wij helpen je graag verder. Neem dus snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Geniet van outdoor living zelfs tijdens de herfst!

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven