Outdoor living: 3 goede redenen om voor een terrasoverkapping te kiezen

Laatst bijgewerkt op 5 januari 2021

De lente is begonnen en we hebben al een aantal dagen gehad waarbij we heerlijk van het buitenleven konden genieten. Maar nu het weer wat wisselvalliger is zijn we toch al snel geneigd om weer wat meer binnen te zitten. Nochtans kan je met een terrasoverkapping ook op wat mindere dagen heerlijk genieten van outdoor living! Daarom geven we je 3 goede redenen om voor een terrasoverkapping te kiezen.

Terrasoverkapping outdoor living

1. Hallo outdoor living, tot ziens wind en regen

Een terrasoverkapping is veel meer dan alleen een overdekking. Met bv. een lamellendak kan je het weer doen kantelen. Gaat het regenen? Sluit de lamellen eenvoudig met een druk op de knop. Ook bij te veel zonnewarmte kan je de lamellen sluiten om zodoende wat meer verfrissende schaduw te creëren. Bovendien zijn er ook windschermen te verkrijgen die de wind op wat frissere dagen buiten houdt. Zo kan je zelfs bij wat slechter weer genieten van het ultieme buitenleven.

2. Een terrasoverkapping vergroot jouw leefruimte

Met de verschillende mogelijkheden aan terrasoverkappingen die wij je bieden kan je eindeloos combineren. Zo kan je onze verandazonwering perfect tegen de gevel van jouw huis installeren. Onze patio overkapping kan eender waar in jouw tuin geplaatst worden. Dus of je nu op zoek bent naar een uitbreiding van jouw bestaande woonruimte, een eigen outdoor gym of een buitenkeuken met bar? Met onze oplossingen kan je alle kanten op!

3. Beleef jouw luxe vakantie gewoon heerlijk thuis

Naast overkappingen kan je bij ons terecht voor de mooiste en meest exclusieve accessoires. Hiermee creëer je jouw eigen vakantieoord in je eigen tuin. Voeg daar nog een jacuzzi of buitenzwembad aan toe en je wil nooit meer op vakantie. Zo kan je jouw outdoor living ruimte gebruiken om te lezen, te relaxeren, als entertainment, om te dineren of tijd te spenderen met vrienden en familie tot in de late uurtjes.

Inspiratie en informatie

Ben je overtuigd en wil je graag wat meer inspiratie opdoen? Neem dan contact met ons op of kom naar onze toonzaal. Op 200 m2 kan je inspiratie en ideeën opdoen door 5 stijlvolle ontwerpen te ontdekken die volledig voor jou zijn uitgewerkt. Kom langs en beleef outdoor living van A tot Z bij Buitenleven by Gudi.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven