Aangebouwde of vrijstaande terrasoverkapping: wat is jouw ideale plek?

Wil je graag een plekje in de tuin creëren die van alle gemakken is voorzien? Waar je tot laat in de avond kan genieten van het buitenleven? Dan heb je de keuze uit verschillende soorten overkappingen. Maar voordat je deze keuze maakt is het vooral eerst goed te weten wáár je zo'n terrasoverkapping wilt installeren: aangebouwd aan jouw huis of een vrijstaande terrasoverkapping. Om je te helpen welke keuze voor jou het meest ideaal is hebben wij speciaal voor jou een handige checklist gemaakt.

airpergola

Aangebouwde of vrijstaande terrasoverkapping?

Voor zowel de aangebouwde als de vrijstaande terrasoverkapping hebben wij hieronder een aantal kenmerken neergezet. Lees ze rustig door en kijk welk lijstje jou het meest aanspreekt.

Checklist aangebouwde terrasoverkapping

  1. Wat extra verkoelende schaduw op jouw terras
  2. Biedt de mogelijkheid om buiten te eten, maar wel beschut en in de buurt van jouw keuken
  3. Buiten zitten genieten samen met jouw vrienden en familie zonder telkens ver te moeten wandelen voor hapjes en drankjes
  4. Geeft beschutting tegen felle zon en je kan nog even buiten blijven zitten, ook als het regent of als de wind opsteekt

Checklist vrijstaande terrasoverkapping

  1. Een rustige en afgezonderde plaats om heerlijk te ontspannen
  2. Genieten van al de natuurpracht in jouw tuin
  3. Een verkoelende schaduwplaats bij jouw zwembad creëren
  4. Zoveel mogelijk privacy

Heb je een keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Wij laten je graag de verschillende mogelijkheden zien, zowel voor de aangebouwde als vrijstaande terrasoverkapping.

nomo

De mogelijkheden zijn eindeloos

Of je nu kiest voor een aangebouwde of vrijstaande terrasoverkapping, er is keuze te over. Zo kan je kiezen voor een patio, een lamellendak, een verandazonwering of een terrasoverkapping. Bovendien zijn er tal van accessoires en extra opties te verkrijgen voor jouw overkapping. Zo kan je bijvoorbeeld zijelementen toevoegen om van jouw vrijstaande overkapping een heerlijk rustige tuinkamer of ontspanningsruimte te maken.

Voor welk type terrasoverkapping je ook gaat, bij ons kan je terecht voor gedegen advies. Bovendien kan je bij ons genieten van 200 m2 aan inspiratie en ideeën op basis van vijf stijlvolle ontwerpen, die speciaal voor jou zijn uitgewerkt.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven