Een overkapping op maat: dit zijn de voordelen

Laatst bijgewerkt op 29 juni 2022

Wil jij deze zomer volop genieten van je tuin en terras? Zonder je druk te maken over het weerbericht? Met een overkapping op maat creëer je een gezellige buitenruimte, waar je heerlijk en zorgeloos kan ontspannen.

Waarom kiezen voor een overkapping op maat?

Een terrasoverkapping biedt extra leefruimte waar je volledig tot rust kan komen na een drukke werkdag. Het is een stijlvolle toevoeging aan je buitenleven, dankzij zijn minimalistische design. Je kan een overkapping naadloos integreren tegen je gevel, maar we kunnen ze ook vrijstaand in de tuin plaatsen. Onze aluminium overkappingen zijn bovendien duurzaam en van topkwaliteit. Je kiest dus voor een oplossing die jarenlang meegaat.

overkapping op maat

Helemaal op maat

Er zijn diverse soorten terrasoverkappingen, zodat je steeds een oplossing vindt die volledig bij je past. Ons aanbod bestaat uit overkappingen met een lamellendak, met een vast dak, met een doek of screen of de combinatie van lamellen en vast dak.

Alle modellen hebben als basis een aluminium frame. Wij bouwen elke overkapping volledig op maat. Zo heb je vrij spel over o.m. de afmetingen, uitvoering, afwerking en accessoires. Led-verlichting of automatische zonnewering? Een verwarmingselement om je warm te houden? Alles is mogelijk! Welke oplossing je ook kiest, je zal versteld staan van het gebruiks- en onderhoudsgemak.

Zo maken wij jouw overkapping op maat

Allereerst bekijken we samen jouw wensen en de mogelijkheden in jouw situatie. Daarna komen we langs voor een gedetailleerde opmeting ter plaatse. Met die gegevens werken we een realistisch 3D-ontwerp uit. In een tweede fase gaan we aan de slag met de voorbereidingen voor jouw overkapping op maat (bijvoorbeeld funderingswerken). Ten slotte komen onze vakmannen jouw overkapping plaatsen. En dan zit er nog één ding op: genieten van je nieuwe buitenplekje!

overkapping op maat

Meer informatie?

Wil je meer weten over de verschillende types overkappingen? Neem zeker contact op! Samen bekijken we graag de mogelijkheden voor jouw buitenleven.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven