Renson Aero: flexibel buiten leven

  • Bescherming tegen alle weersomstandigheden
  • Uitstekend gebruikscomfort
  • Strak design
  • Tal van opties voor extra comfort

HERONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN JOUW TUIN EN TERRAS.

De Renson Aero is een lamellendak dat zich aanpast aan alle weersomstandigheden. De kantelbare lamellen van deze overkapping kan je naar wens verstellen. Zo maak je op elk moment van jouw terras de ideale plek om te vertoeven.

Slimme technologie

Door de slimme technologie van Renson Aero bepaal je zelf de lichtinval en ventilatie. De aluminium lamellen kantelen om enerzijds een zonnewering te creëren. Anderzijds vormen de lamellen in gesloten toestand een waterdicht dak door volledig te kantelen. Het gootsysteem voert het regenwater daarna af naar de hoeken. Dus tijdens zowel volle zon als tijdens regenbuien kan je perfect genieten van je terras en spelen met de hoeveelheid licht die binnenkomt.

Jouw terrasoverkapping, jouw stijl

Dit lamellendak wordt perfect geïntegreerd in bestaande of nieuwe constructies. De dakstructuur wordt één met jouw woning waardoor het architecturale plaatje 100% klopt. De Renson Aero past bij elke stijl: hedendaags, klassiek of modern. Dankzij zijn elegant, minimalistisch design en de verschillende mogelijke kleuren, vind je vast en zeker de perfecte match met jouw woning en buitenomgeving.


Personaliseer jouw Renson Aero

Er zijn bovendien ook tal van opties om de Renson Aero helemaal af te maken. Maak het jezelf makkelijk met een regen- en windsensor. De lamellen van je overkapping worden dan automatisch geregeld naar gelang van het weer. Genieten van een natuurlijke lichtinval kan ook met doorzichtige lamellen in het dak. Liever sfeervolle verlichting? Ga dan voor geïntegreerde verlichting of ingebouwde ledstrips. Voor een nog beter gebruikscomfort is ook verwarming een mogelijkheid. Als kers op de taart kan je een soundbeam in de Renson Aero laten inbouwen.

Meer informatie?

Meer weten over de Renson Aero en zijn toegevoegde waarde voor jouw woning? Neem dan gerust contact op of maak een afspraak in één van onze toonzalen. Buitenleven by Gudi helpt je graag en denkt een oplossing uit voor jouw tuin.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven