Renson Algarve Canvas

Renson Algarve Canvas

    • Fijne draagstructuur
    • Kan dienen als terrasoverkapping of carport
    • Stevig bovendak
    • Uitgebreid aanbod zijelementen
    • Past in elke stijl

Geniet optimaal van het buitenleven met de Renson Algarve Canvas

Zin om te genieten van je terras in alle weersomstandigheden? Dat kan met de Renson Algarve Canvas. De Renson Algarve Canvas is uitgerust met een vast dak en piekfijn afgewerkt onderdak. Het stevige vaste dak garandeert ten allen tijde een probleemloze afvoer van regenwater.

De Renson Algarve Canvas terrasoverkapping wordt aangepast op maat van jouw woning en terras. De overkapping wordt ofwel aan je gevel ofwel vrijstaand van je woning gemonteerd. En je kan zelfs verschillende terrasoverkappingen aan elkaar koppelen (koppelbaar tot 6x6m zonder tussenkolom).

Thuis in elke stijl

Dankzij de onzichtbare schroeven en diverse kleuren en afwerkingen kies jij altijd de Renson Algarve Canvas die perfect bij je stijl past. Heb je een hedendaagse of moderne woning? Dan ga je voor een strak afgewerkt model. Liever een klassieke look? Kies dan voor de Classic Line met sierlijsten en extra decoratie.

Handige extra’s

Het is mogelijk om tal van extra opties toe te voegen aan je Renson Algarve Canvas. Zo kies je bijvoorbeeld voor een wind- en zonwerend doek of een muziekinstallatie om je favoriete songs af te spelen. Ook verschillende zijelementen en feeërieke buitengordijnen zijn een optie. Alles om optimaal te genieten van je tuin.

Vast of kantelbaar dak?

Ga je liever voor een kantelbaar dak? Dat kan ook in de Renson Algarve Line. De kantelbare variant van het lamellendak kan tot 150° draaien, naargelang de gewenste hoeveelheid zon. Bij regen sluit je die eenvoudig weer, waarbij het water zijdelings afgevoerd wordt naar de geïntegreerde afvoerleidingen in de kolommen. In gesloten toestand zit je dus veilig tijdens een regen-of onweersbui.

Meer informatie over Renson Algarve Canvas?

Wil je graag meer weten over de Algarve van Renson of heb je interesse in andere terrasoverkappingen? Buitenleven by Gudi helpt je graag met advies op maat. Neem gerust contact op of maak een afspraak in één van onze toonzalen.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven