Renson Algarve terrasoverkapping, slank en eenvoudig

Heb je een hedendaagse, klassieke of moderne woning? De Renson Algarve is erg veelzijdig. Dankzij de vele kleurcombinaties en de uitvoering met sierlijsten (Classic Line) of extra ornamenten, kan je deze terrasoverkapping met lamellen makkelijk aanpassen aan de stijl van je woning of tuin.

Met de Renson Algarve kies je voor slimme lamellen

De Renson Algarve is een eenvoudige en praktische terrasoverkapping met een zonwerend dak met roteerbare lamellen. De lamellen zijn tot 150° roteerbaar, zodat je de zonwering en ventilatie altijd kan afstemmen op het weer. Wanneer de lamellen opendraaien na een regenbui, wordt het water langs de zijkant afgevoerd via geïntegreerde watergeleidingskanalen. Zo blijven je terras en je tuinmeubelen altijd droog. De lamellen beschermen je tegen een stevige regenbui, maar ook tegen de zon.

Waar zou jij hem zetten?

De Renson Algarve wordt tot op de milimeter op maat gemaakt en monteer je aan de gevel of vrijstaand. De bevestigingsonderdelen zijn nagenoeg onzichtbaar en alle elektrische kabels kunnen we wegwerken. Dankzij de kwalitatieve materialen en het ontwerp is deze terrasoverkapping bovendien erg onderhoudsvriendelijk.

Personaliseer je terrasoverkapping

Om van je terrasoverkapping je eigen gezellige toevluchtsoord te maken, kan je kiezen uit tal van zij-elementen en opties.

Ga voor feeërieke buitengordijnen of kies voor een fixscreen zon- en windwerend doek met crystalvenster om te kunnen genieten van je tuin. Met een muziek- of verwarmingsinstallatie wordt je Renson Algarve sowieso je favoriete plek om te ontspannen.

Kies jouw Renson Algarve

Wil je volop kunnen genieten van je tuin en terras? Met de Renson Algarve terrasoverkapping creëer je een gezellige extra buitenruimte waar je zorgeloos kan ontspannen. Krijg je graag advies bij het kiezen van je terrasoverkapping? Buitenleven by Gudi helpt je met alle plezier. Contacteer ons vrijblijvend of maak een afspraak in één van onze toonzalen.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven