Renson gevelbekleding

De gevel is als het visitekaartje van jouw woning. Daarom is het kiezen van de juiste gevelbekleding erg belangrijk. Met aluminium gevelbekleding maak je gegarandeerd een goeie eerste indruk. Wij geven je graag wat meer uitleg over de mogelijkheden van Renson gevelbekleding.

De stijlvolle look van Renson gevelbekleding

De gevelbekleding van Renson bestaat uit aluminium profielen waarmee je je gevel of geveldeel kan omtoveren tot een strak geheel. Aluminium is bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden. Bovendien zijn ze volledig recycleerbaar.

Aluminium profielen zijn dus een slimme, maar ook duurzame keuze. Daarnaast vragen ze weinig onderhoud, aangezien de gepoederlakte profielen kleurvast zijn en ook eenvoudig te reinigen zijn. Je kiest zo voor de ultieme combinatie van design en kwaliteit.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ga je voor Renson gevelbekleding, dan heb je keuze tussen horizontale en verticale profielen.

  1. Renson Linarte (verticaal)

Renson Linarte is een verticale gevelbekleding die met zijn stijlvol design zorgt voor een uniek lijnenspel.

  1. Renson Linius (horizontaal)

Renson Linius is een horizontale gevelbekleding die je woning een nieuwe en stijlvollere look geeft.

Beide soorten zijn beschikbaar in tal van kleuren, en zijn geschikt voor binnen en buiten. Of je nu voor horizontaal of verticaal kiest, dankzij de onzichtbare bevestigingen pak je hoe dan ook uit met een prachtig strak resultaat. Zelfs op gebogen gevels of over hoeken zorgen we steeds voor een naadloze afwerking.

Ook hout en led-strips kunnen eenvoudig ingewerkt worden. Die zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kunnen overal in je gevel ingebouwd worden. Dat geeft je tal van mogelijkheden om je gevel af te werken naar jouw eigen smaak.

Alles in dezelfde look en feel

De stijl van gevelbekleding kan je tot op jouw terras doortrekken. Een of meer kanten van jouw terrasoverkapping kunnen in dezelfde afwerking dichtgemaakt worden. Ook poorten of deuren kunnen we met diezelfde profielen bekleden. Zelfs een huisnummer of logo in dezelfde stijl toevoegen is mogelijk. Zo creëer je over je hele woning een uniforme stijl met strakke look en feel.

Meer informatie over Renson gevelbekleding

Ben je benieuwd naar het prijskaartje van aluminium gevelbekleding? Of wil je gewoon meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Samen bekijken we de mogelijkheden voor jouw gevel of muur!

Renson gevelbekleding
Renson-gevelbekleding-3
Buitenleven_Renson-Brochure_Gevelbekleding-Mock-up

Vraag onze Renson brochure aan

Kies je voor horizontaal of ga je eerder voor verticale gevelbekleding? En voor welke kleur ga je nu het best? Download onze brochure en ontvang een heleboel inspiratie in jouw mailbox.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven