Verleng je buitenleven met een Renson lamellendak

Met een lamellendak kan je elk seizoen zorgeloos genieten van het heerlijke buitenleven. Je kan een lamellen terrasoverkapping helemaal naar wens inrichten. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden en voordelen van een Renson lamellendak.

Bescherming tegen het Belgische weer

Het dak van een lamellendak bestaat logischerwijze uit lamellen: draaibare latjes die tot wel 150° om hun eigen as kunnen draaien. Daardoor kan je perfect de licht- en windinval zelf regelen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de overkapping volledig dicht te draaien.

Zo ben je beschermd tegen felle zon, maar ook tegen hevige regen. Bij een hevige windvlaag of regenval hoef je je geen zorgen te maken voor waterdoorsijpeling of beschadiging. Maar je kan de lamellen ook open zetten om het beste te maken van een zalige zomerdag.

De voordelen van een Renson lamellendak

Een van de grote voordelen van een Renson lamellendak is dat je het helemaal zelf kan inrichten. Je overkapping wordt steeds op maat gemaakt, en daarbij kies je uit tal van kleuren, stijlen en afwerkingen. Er zijn ook tal van opties om je lamellendak aan te kleden: sfeervolle verlichting, verwarming en diverse andere accessoires. Voeg bijvoorbeeld glazen (schuif)wanden, zip screens of andere decoratieve elementen toe.

Renson lamellendak
Renson lamellendak

Het oog wil ook wat, natuurlijk. De strakke, rechte lijnen van een lamellendak passen perfect binnen elke stijl. Ze geven je huis bovendien een moderne en eigentijdse uitstraling. De aluminium lamellen zijn tijdloos, maar hun strakke uitstraling is aan te passen indien gewenst (vb. wooddesign). Wat je ook verkiest, je kan erop rekenen dat jouw Renson lamellendak sterk, stevig en duurzaam is.

Meer weten over onze terrasoverkappingen met lamellen?

Kan een Renson lamellendak jou wel bekoren? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw buitenleven te upgraden? Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of maak een afspraak in één van onze toonzalen. We helpen je graag verder.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven