Bepaal zelf het weer met een Renson lamellendak

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvol en op maat gemaakt lamellendak? Met een overkapping van Renson geniet je het hele jaar door van het luxueuze buitenleven. Het is een op-en-top Belgisch product dat zowel jou als jouw terras beschermt tegen zon en regen. Je kiest zelf hoe de lamellen kantelen en creëert zo een zonovergoten of een schaduwrijk terras. Kortom, je bepaalt zelf het weer met een Renson lamellendak.

Comfortabel genieten bij elk weertype

Met een terrasoverkapping geniet je optimaal van het buitenleven. Je voelt je als het ware een koning op jouw eigen terras. Je zit in de schaduw en met één druk op de knop tover je de blauwe lucht tevoorschijn. Maar niet alleen in de zomer kan je genieten van een Umbris lamellendak. Tijdens de wintermaanden kan je de lamellen zodanig kantelen dat het zonlicht en de warmte binnenkomen in jouw woning. Hierdoor wordt deze energiezuiniger en doe je aan klimaatbeheersing.

Verhoog de waarde van jouw woning

Een Renson lamellendak is behalve erg praktisch ook ongekend stijlvol. De strakke, rechte lijnen geven jouw huis een extra dimensie. Je hebt keuze uit vele kleuren, zo is er altijd wel een kleur die bij jouw stijl past. Het is een waardevolle toevoeging voor ieder huis en zal de waarde ervan zeker verhogen. Ook als architect kan je het lamellendak perfect opnemen in het ontwerp van een nieuwbouw of te renoveren woning. Met allerlei accessoires zoals verlichting en verwarming kan je het desgewenst nog aangenamer maken.

Meer informatie over een Umbris lamellendak

Wil je meer informatie over een Renson lamellendak? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Indien je voor 11 november 2018 voor een buitenoplossing kiest, kan je tevens gebruik maken van onze end of summerdeals. Geniet van outdoor living met een terrasoverkapping volledig op jouw maat.

Mock-up-Renson-Outdoor

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenleven oplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Maak een afspraak in onze toonzaal

Afspraak Toonzaal

  • DD slash MM slash JJJJ
Scroll naar top