Ga voor een minimalistische designoverkapping met de Lapure van Renson

Volop genieten van het buitenleven was nog nooit zo makkelijk. De Renson Lapure biedt een eenvoudige en mooie oplossing voor de perikelen der natuur. Waarom kiezen steeds meer mensen voor een terrasoverkapping? Wij zetten de voordelen van de Lapure even op een rijtje.

De Renson Lapure biedt tal van voordelen

  • Bescherming tegen zon, wind én regen: het doek weert uv-stralen af, maar laat toch voldoende licht door én is waterdicht
  • Personalisatie: afwerking, kleur en fixscreen invullingen worden naar gelang van jouw wensen aangepast
  • Minimalistisch design
  • Superieure kwaliteit
  • Panoramisch uitzicht: kan ook volledig open voor zicht op de blauwe lucht of sterrenhemel
  • Onzichtbare waterafvoer via de kolommen
  • Gezelligheid: met de optionele LED verlichting creëer je gezelligheid en sfeer tijdens zomeravonden

Welke mogelijkheden zijn er?

De Renson Lapure wordt in drie types aangeboden:

  1. Type 1 met waterafvoer. De zijgeleiders voeren het regenwater af naar de verticale kolommen, zelfs in halfopen stand.
  2. Type 2 met een dakoversteek tot voorbij de kolommen om zo optimaal te kunnen genieten van de beschaduwing. Dit type kan heel praktisch zijn bij laagstaande zon of terrassen die naar het westen of oosten gericht zijn. Het water wordt bij dit model niet afgevoerd naar de kolommen.
  3. Type 3 zijn twee overkappingen van type 1 of 2 die we aan elkaar koppelen. In het midden van de twee delen plaatsen we een extra kolom.

Bovendien zijn er verschillende daktypes, waarbij je kan kiezen voor een verduisterend of lichtdoorlatend doek. Voor elk wat wils dus.

Perfect voor elke stijl

Omdat de terrasoverkapping steeds tegen jouw gevel geplaatst wordt, is het belangrijk dat ook het esthetisch plaatje klopt. De Lapure past perfect bij elke stijl woning door het strakke ontwerp. Zowel voor een moderne als voor een klassieke uitstraling kan je bij ons terecht. Voor een klassiekere bouwstijl raden wij de Classic Line-uitvoering met kroonlijsten en ornamenten aan.

Meer informatie over Renson Lapure?

Wil je graag meer informatie of advies over de Lapure? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of maak een afspraak in één van onze toonzalen.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven