Renson Linarte Icon

Uniform Linarte design in de volledige tuin
Vrijstaande wand met Linarte profielen en/of canvas
Onderhoudsvriendelijk en weersbestendig
Zelf te personaliseren met led of hout

Designtuinwand met oneindig veel mogelijkheden

Linarte Icon zorgt voor een extra dimensie in je tuin. De designmuur met verticale belijning is te gebruiken als laag tuinmuurtje of als volle tuinwand, die voor een gezellige hoek zorgt en je de nodige privacy biedt. Linarte Icon wordt steeds op maat gemaakt naargelang de afmetingen die je zelf kiest. Deze designtuinwand is ook te combineren met de Linarte gevelbekleding of zelfs met een Linarte zijwand in je Camarque terrasoverkapping.

De Linarte Icon beschikt ook over tal van afwerkingsmogelijkheden. Je kan één zijde van je designmuur overtrekken met een glasvezeldoek in een kleur naar keuze. Hiermee voeg je extra gezelligheid toe aan je tuin en stem je het kleurenpalet mooi af op je buitenmeubilair of andersom. Bovendien kan je je tuinwanden afwerken met stijlvolle ledstrips of houten latjes in de lamellen, wat resulteert in een uniek en stijlvol geheel.

Linarte-Icon

Renson Linarte Icon

Buitenleven_Renson-Brochure_Gevelbekleding-Mock-up

Vraag onze Renson brochure aan

Kies je voor horizontaal of ga je eerder voor verticale gevelbekleding? En voor welke kleur ga je nu het best? Download onze brochure en ontvang een heleboel inspiratie in jouw mailbox.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven