Renson pergola

Verleng je buitenleven met een Renson overkapping

Wil jij onder alle weersomstandigheden genieten van jouw terras? Dat kan met een terrasoverkapping! Je kan bij ons terecht voor verschillende soorten en modellen overkappingen. Ontdek de mogelijkheden van een Renson overkapping!

De voordelen van een Renson overkapping

Een terrasoverkapping heeft tal van voordelen voor jouw buitenleven. Het is een slimme, maar ook stijlvolle keuze voor het inrichten van jouw buitenruimte. Je bent beschermd tegen alle weersomstandigheden, maar creëert ook extra leefruimte en gezelligheid.

Duurzame materialen van topkwaliteit

Renson is een echte trendsetter op vlak van natuurlijke ventilatie, outdoor producten en duurzaamheid. Het merk produceert terrasoverkappingen onder eigen dak, en kan daardoor een topkwaliteit garanderen.

Elke Renson overkapping bestaat uit duurzame en kwalitatieve materialen, zoals aluminium. Zo ben jij zeker van een innovatief eindproduct van topkwaliteit, waar je nog jaren van kan genieten zonder veel onderhoud. Kiezen voor Renson is dus op alle vlakken een duurzame keuze.

Kies een overkapping die bij jou past

Ons aanbod bestaat uit tal van verschillende terrasoverkappingen. Voor ieder wat wils. Je kiest uit overkappingen met een lamellendak, met een vast dak, met een doek of screen of een combinatie van lamellen met een vast dak. Alle modellen van Renson zijn stevig en gebruiksvriendelijk dankzij het aluminium frame. Bovendien past een Renson overkapping met zijn strakke design bij elke woning en elke stijl.

Jouw terrasoverkapping wordt volledig op maat gemaakt. Jij beslist dus helemaal zelf over de afmetingen, de uitvoering en de accessoires. Kies jij sfeervolle ledverlichting, een verwarmingselement, een regensensor of automatische zonnewering? Aan jou de keuze!

Meer weten over onze terrasoverkappingen?

Wil je graag meer informatie over onze terrasoverkappingen? Neem dan zeker contact op! Samen vinden we de Renson overkapping die past bij jouw terras!

Renson overkapping
Renson overkapping
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven