Renson zonwering lamellen

Wanneer de zon tevoorschijn komt, klaart de hemel op. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Zonlicht zorgt immers voor de aanmaak van endorfine en dopamine, de zogenaamde happy-hormonen. In combinatie met vitamine D zorgt dat voor een brede glimlach op de meeste gezichten. Maar wanneer de zon te hard haar best doet, slaat de sfeer al snel om. Gelukkig kunnen Renson zonweringslamellen hier een oplossing bieden.

Renson zonwering lamellen, volop genieten van de zon

Wil je volop genieten van de lusten van de zon, maar wens je te ontsnappen aan de lasten ervan, dan is een goede zonwering onontbeerlijk. Renson ontwikkelde een heel gamma zonweringsproducten die jouw comfort binnens- en buitenshuis gevoelig verbeteren.

Renson zonweringslamellen houden niet alleen de ergste hitte tegen, bovendien voorkomen ze dat je verblind wordt door de zon. Jij bepaalt immers hoeveel zon je wenst dankzij de kantelbare lamellen die moeiteloos aangepast kunnen worden aan de stand van de zon.

De zonweringslamellen van Renson kunnen op verschillende manieren toegepast worden.
Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor schuifpanelen met beweegbare lamellen of een heuse terrasoverkapping met een lamellendak.

renson-zonwering-lamellen

Kies voor de maatoplossingen van Buitenleven by Gudi

Denk je aan optimaal genieten van tuin en terras, dan kom je haast vanzelfsprekend uit bij Buitenleven by Gudi. Dankzij hun uitgebreide assortiment terrasoverkappingen, screens en andere zonweringsproducten weten ze elke tuin en terras om te toveren tot een oase van rust en genot.

Buitenleven by Gudi werkt enkel met producten van topkwaliteit, die beschikbaar zijn in verschillende maten en kleuren. Zo heb jij steeds een buitenlevenoplossing op maat!

Zeg je ja tegen de lusten van de zon, maar nee tegen de lasten? Kom langs en maak kennis met de Renson zonweringslamellen.

renson-zonwering-lamellen
renson-zonwering-lamellen
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven