Je terras inrichten? Overweeg dan een overkapping.

De lente lijkt langzaam maar zeker door te breken. Hét moment om met volle teugen te genieten van het buitenleven, maar ook om nieuwe tuinplannen te smeden. Wil je bijvoorbeeld je terras inrichten? Denk dan zeker ook aan een overkapping.

Je terras inrichten? Ontdek de voordelen van een overkapping.

Zonnekloppers en andere levensgenieters kunnen het alleen maar beamen: een mooi aangelegd terras is (figuurlijk) onbetaalbaar. Het is de plek bij uitstek om na een drukke werkdag volledig tot rust te komen. Of de ideale plaats om samen met de familie te genieten van een goed glas of een barbecue.

Wil je nóg meer genieten van je terras, overweeg dan een overkapping. Op die manier kan je nog langer profiteren van de omgeving. ’s Morgens kan je genieten van het gefluit van de vogels, terwijl je knus en warm in je overkapping zit. ’s Avonds kan je urenlang naar de sterren staren, terwijl de buitentemperatuur de nachtelijke koude opzoekt. Overdag kan je je bovendien beschermen tegen de overdadige zon, dankzij de lamellen van je overkapping of zonwerende screens op maat.

terras-inrichten
terras-inrichten

Soorten terrasoverkappingen

Buitenleven by Gudi biedt als Renson Ambassador een ruim en gevarieerd assortiment aluminium terrasoverkappingen aan. Je kan kiezen tussen overkappingen met een lamellendak, een vast dak, een doek of screen of een combinatie van lamellen en vast dak.

Waarvoor je ook kiest, je bent steeds zeker van de allerbeste kwaliteit, het allerfijnste maatwerk en een verbluffend gebruiks- en onderhoudsgemak. Bovendien kan elke terrasoverkapping met tal van opties – verwarming, audio-installatie, verlichting, … – uitgerust worden. Zo wordt je terrasoverkapping binnen de kortste keren ongetwijfeld jouw lievelingsplekje.

Meer weten?

Wil jij je terras upgraden met een terrasoverkapping op maat? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven