Waarom je een carport plaatsen best overlaat aan een vakman.

Een nieuwe wagen kopen kost heel wat geld. Het zou dan ook jammer zijn je auto gewoon op straat of op je oprit te parkeren, zonder enige bescherming tegen grillige weerselementen. Voorzie je een garage of – beter nog – een carport voor je voertuig, laat die dan plaatsen door een specialist ter zake. Wij leggen je haarfijn uit waarom je een carport plaatsen best overlaat aan een vakman.

Waarom je een carport plaatsen best overlaat aan een vakman.

Een carport bouwen, dat kan toch iedere handige harry! De verleiding is inderdaad groot om zelf je carport te plaatsen, maar wees je bewust van de vele valkuilen. Kies je bijvoorbeeld voor een doe-het-zelfpakket, dan ben je gebonden aan de inhoud en afmetingen van dat pakket. Een carport op maat is daarbij geen optie.

Wil je zelf alle materialen voorzien en helemaal van nul beginnen? Dan heb je heel wat gespecialiseerd materiaal nodig, massa’s tijd… en een groot pak pleisters. Vergeet ook niet dat de minste fout grote gevolgen kan hebben voor je constructie.

Een carport plaatsen laat je dus best over aan een vakman. Hij zorgt voor een ontwerp op maat en een feilloze installatie. Bovendien kan elke realisatie geleverd worden met de nodige opties, zodat jij je carport helemaal kan personaliseren.

carport-plaatsen-1
carport-plaatsen-2

Waarom kiezen voor een carport in aluminium?

Een carport biedt heel wat voordelen. Ze beschermt je wagen tegen de meest extreme weersomstandigheden en zorgt ervoor dat jij steeds comfortabel (lees: droog) kan instappen en vertrekken. Natuurlijk kan dat bij een garage ook, maar die is dan weer een pak duurder en minder ruim. Bovendien kan je je carport ook als terrasoverkapping gebruiken.
Wil je een carport laten plaatsen in aluminium, dan krijg je de stijlvolle, minimalistische look en de duurzaamheid er als extra troef bij.

Meer weten?

Ben je op zoek naar een duurzame, stijlvolle carport voor je wagen? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven