Geniet van rustige zomeravonden met sfeervolle tuinverlichting.

De zomer, we kijken er allemaal naar uit. Genieten van de lange, relaxerende avonden op het terras na een bloedhete zomerdag, zalig toch? Maar het kan nog mooier, met sfeervolle tuinverlichting, bijvoorbeeld.

Geniet van rustige zomeravonden met sfeervolle tuinverlichting

De voorbije jaren zijn de zomers in ons land heet, bloedheet. Overdag is het zweten en puffen onder de hete zon, maar ’s avonds zorgen de lange, zwoele avonden voor een heerlijk relaxmoment. Zittend in je comfortabele tuinstoel, genietend van een fris drankje, kan je meteen al je zorgen vergeten.

Mag het nóg iets meer zijn? Kies dan voor sfeervolle tuinverlichting. Plaats ze op enkele strategische plekken in je grasveld of borders. Wanneer de duisternis valt, zorgen ze voor een feeërieke sfeer.

Natuurlijk heeft buitenverlichting ook een praktische kant. Je krijgt een beter zicht in de duisternis en verhoogt zo de veiligheid in de tuin.

sfeervolle-tuinverlichting
sfeervolle-tuinverlichting

Renson Linarte Outdoor Light

Met de lichtelementen van Renson Linarte Outdoor Light geef je je tuin een magische toets. De aluminium armaturen zijn beschikbaar in verschillende RAL-kleuren en 2 hoogtes: 32,5 en 51,5 cm. Bovendien zijn ze beschikbaar in 4 uitvoeringen.

De ene versie heeft enkel LED-lampen aan de voorzijde, de andere beschikt over dubbele LED-lampen, de derde biedt vooraan LED-licht en achteraan een stopcontact.

Ten slotte kan je ook kiezen voor een versie met enkel een stopcontact. De plaatsing van deze sfeervolle tuinverlichting gebeurt met een grondspie of montageplaat.

Meer weten?

Wil je jouw zomerse avonden een extra dimensie geven? Kies dan voor sfeervolle tuinverlichting! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven