De voordelen van een openschuifbare terrasoverkapping

Heb je een prachtig terras, maar geen terrasoverkapping? Leuk, tot de eerste regendruppels je rust verstoren. Heb je een terras én veranda? Dan kan de regen je niet deren, maar verga je mogelijk van de hitte wanneer de zon flink van jetje geeft.
Met een openschuifbare terrasoverkapping kan je steeds optimaal genieten van het buitenleven, bij zonneschijn of regenval.

De voordelen van een openschuifbare terrasoverkapping

Zit je lekker in je beste tuinstoel op je perfect aangelegde terras? Heerlijk, tot een plotse regenbui abrupt een einde maakt aan je buitenplezier. Met een veranda of tuinkamer hoef je je geen zorgen te maken om de regen, maar verandert die eerste op een warme dag mogelijk in een broeikas.

Een openschuifbare terrasoverkapping combineert het beste van beide werelden. Gaan de hemelsluizen open of doet de middagzon net iets te veel haar best, dan schuif je het dak van je terrasoverkapping toe. Wil je volop genieten van de blauwe hemel en een aangenaam zomerzonnetje, dan schuif je het geheel open. Zo eenvoudig kan genieten zijn…

Openschuifbare-terrasoverkapping
Openschuifbare-terrasoverkapping-1

Een terrasoverkapping voor het leven

Of je nu kiest voor een terrasoverkapping van Harol of eentje van Renson, in beide gevallen kan je zeker zijn van onevenaarbare kwaliteit van eigen bodem. De aluminium structuur weerstaat alle weerelementen en zorgt voor een strakke look. Die laatste wordt trouwens niet verstoord door uitstekende schroeven of bekabeling. Onze medewerkers zorgen immers voor een feilloze afwerking. Zo wordt jouw openschuifbare terrasoverkapping het pronkstuk van je tuin!

Meer weten?

Regen of overmatige zon, met een openschuifbare terrasoverkapping is het altijd genieten van het buitenleven. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven