Renson Solmate, je beste vriend tegen de warme temperaturen

In de zomer wil je optimaal genieten van de overvloed aan zon, toch? Maar daarnaast wil je voorkomen dat de middagzon de temperaturen binnenshuis richting bakoven stuwt. De volautomatische sturing van Renson Solmate maakt het je gemakkelijk. Wanneer jij er niet aan denkt je screens neer te laten om de zon buiten te sluiten, doet Renson Solmate dat voor jou!

Renson Solmate, je beste vriend tegen de warme temperaturen

We houden allemaal van een flinke portie zon, maar binnenshuis hebben we het liever aangenaam koel. Met Renson zonwering hou je de zon op een efficiënte manier buiten… op voorwaarde dat je je screens tijdig neer laat. Renson Solmate maakt het je een flink pak gemakkelijker. Dankzij smart control kan jij immers zelf bepalen wanneer je screens omhoog of omlaag moeten. Bovendien houdt Renson Solmate zelf rekening met de instraling van de zon en de temperatuur. Denk je er te laat aan je screens neer te laten om de hitte buiten te houden? Geen probleem, Renson Solmate heeft het al voor jou gedaan!

renson solmate
gebaseerd-op-jouw-woning
gebaseerd-op-jouw-ritme
renson-solmate

De andere voordelen van Renson Solmate

Het unieke Solmate algoritme houdt rekening met weerparameters zoals de temperatuur en instraling van de zon, maar ook met je persoonlijke voorkeuren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor verschillende instellingen voor de verscheidene ramen van je woning.

Heb je graag iets meer controle, dan kan je gebruikmaken van stemcontrole. Een vriendelijk woordje tegen je screens en ze doen exact wat jij wil.
Ben je niet thuis, maar wil je graag weten of je screens open of dicht zijn? Met de handige Renson Connect app krijg je volledige controle.

Meer weten?

Buitenshuis lekker warm en binnenshuis aangenaam koel? Renson Solmate ontneemt je alle kopzorgen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven