Met een carport aan huis kies je voor een luxeuitstraling

Wil je je mooie wagen optimaal beschermen, dan laat je best een autostaanplaats installeren. Een garage in steen lijkt de meest voor de hand liggende oplossing. De bouw daarvan vereist echter heel wat inspanning en is bovendien erg duur. Een carport daarentegen is op enkele dagen tijd geplaatst en biedt alles wat je wagen nodig heeft.

Met een carport aan huis kies je voor een luxeuitstraling.

Denk je bij de term ‘carport’ aan een houten staketsel voorzien van een dak in bitumen of misschien wel polycarbonaat? Dan ken je duidelijk de luxueuze carports van Renson niet! Elke Renson carport bestaat uit een slanke constructie in aluminium en wordt afgewerkt met een vast dak, bestaande uit een stevige staalplaat of een zonwerend doek.

De strakke uitstraling van deze carports wordt versterkt door het ongeziene oog voor detail: alle onderdelen passen perfect in elkaar en elk schroefje en boutje wordt perfect geïntegreerd in het geheel. Zo krijgt jouw carport aan huis een ongeziene luxeuitstraling.
Bovendien kan je je carport verder personaliseren met tal van opties, zoals extra wanden of geïntegreerde LED-verlichting.

carport-aan-huis
carport-aan-huis-1

De voordelen van een carport

  • Je kiest in de eerste plaats voor een carport om je wagen een veilig onderkomen te geven. Hagel, uitwerpselen van vogels, maar ook UV-straling hebben niet langer impact op je auto.
  • Een carport is in tegenstelling tot een garage meestal geen volledig afgesloten ruimte. Daardoor krijgt de wind wat meer vrij spel, waardoor je natte wagen sneller droogt.
  • De plaatsing van een carport vereist meestal geen vergunning. Zo bespaar je jezelf een hoop administratieve rompslomp.
  • Kies je voor een carport in aluminium, dan zit je bovendien gebeiteld voor de komende decennia, dankzij de extreme duurzaamheid van dat materiaal.

Meer weten?

Met een aluminium carport aan huis kies je voor gebruiksgemak en een luxueuze uitstraling. Wil je er meer over weten? Contacteer ons vrijblijvend.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven