Luxueus genieten op vakantie in eigen tuin

Laatst bijgewerkt op 5 januari 2021

Het ziet ernaar uit dat we dit jaar onze vakantie in eigen land zullen doorbrengen. Maar waarom maak je er dan gewoon niet meteen een vakantie in eigen tuin van? Met enkele slimme maar waardevolle investeringen maak je van jouw tuin en/of terras alvast de perfecte vakantiebestemming!

Creëer een gezellige buitenplek

Breng je ook het liefst zo veel mogelijk tijd door op je terras of in jouw tuin? En zorgen die eerste heerlijke zonnestralen voor een kriebelend vakantiegevoel? Dan heb je jouw terras en/of tuin misschien al ingericht met leuke tuinmeubelen, kleurrijke bloemen en planten of leuke sfeerverlichting.

Maar hoe kan je nu in jouw eigen tuin van lekker lange zomerdagen genieten in alle luxe en comfort? Met een tuin- of terrasoverkapping natuurlijk! Het liefst eentje die helemaal op maat is van jouw wensen en buitenruimte! Het voordeel voor jou? Een persoonlijke buitenplek waar je volledig tot rust kan komen, omringd door luxe in al haar eenvoud.

De voordelen van een tuin- of terrasoverkapping

Met een tuin- of terrasoverkapping kan je jouw luxe vakantie gewoon heerlijk thuis beleven. Er zijn heel wat verschillende overkappingen mogelijk die vaak zowel vrijstaand als aan een gevel kunnen worden gemonteerd.

Kies je voor een lamellendak, dan kan je tot op de millimeter de hoeveelheid zonlicht regelen met een simpele druk op de knop. De lamellen kantelen zoals jij het wil en kan je zelfs volledig sluiten om regen buiten te houden.

Met een patio of terrasoverkapping heb je de keuze om het dak of doek volledig te openen of te sluiten. Zo kan je zalig genieten van het zonnetje of eerder de verkoeling van de schaduw opzoeken. Verkies je toch een iets minimalistischere zonwering? Dan is een verandazonwering van Harol de perfecte keuze!

Beleef een buitengewone vakantie in eigen tuin

Buitenleven by Gudi helpt je alvast graag om bij je thuis een luxueuze en comfortabele buitenplek te creëren. Twijfel niet en kies voor die buitengewone vakantie in eigen tuin met een stijlvolle buitenlevenoplossing zoals een lamellendak of patio overkapping.

Wacht niet te lang en profiteer nu nog van onze verlengde voorjaarsactie waarbij je 10% korting ontvangt bij bestelling van een van onze buitenlevenoplossingen. Heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven