Luxueus genieten op vakantie in eigen tuin

Luxueus genieten op vakantie in eigen tuin

Het ziet ernaar uit dat we dit jaar onze vakantie in eigen land zullen doorbrengen. Maar waarom maakt u er dan gewoon niet meteen een vakantie in eigen tuin van? Met enkele slimme maar waardevolle investeringen maakt u van uw tuin en/of terras alvast de perfecte vakantiebestemming!

Creëer een gezellige buitenplek

Brengt u ook het liefst zo veel mogelijk tijd door op uw terras of in uw tuin? En zorgen die eerste heerlijke zonnestralen voor een kriebelend vakantiegevoel? Dan hebt u uw terras en/of tuin misschien al ingericht met leuke tuinmeubelen, kleurrijke bloemen en planten of leuke sfeerverlichting.

Maar hoe kan u nu in uw eigen tuin van lekker lange zomerdagen genieten in alle luxe en comfort? Met een tuin- of terrasoverkapping natuurlijk! Het liefst eentje die helemaal op maat is van uw wensen en buitenruimte! Het voordeel voor u? Een persoonlijke buitenplek waar u volledig tot rust kan komen, omringd door luxe in al haar eenvoud.

Terrasoverkapping schoonmaken

De voordelen van een tuin- of terrasoverkapping

Met een tuin- of terrasoverkapping kan u uw luxe vakantie gewoon heerlijk thuis beleven. Er zijn heel wat verschillende overkappingen mogelijk die vaak zowel vrijstaand als aan een gevel kunnen worden gemonteerd.

Kiest u voor een lamellendak, dan kan u tot op de millimeter de hoeveelheid zonlicht regelen met een simpele druk op de knop. De lamellen kantelen zoals u het wil en kan u zelfs volledig sluiten om regen buiten te houden.

Met een patio of terrasoverkapping hebt u de keuze om het dak of doek volledig te openen of te sluiten. Zo kan u zalig genieten van het zonnetje of eerder de verkoeling van de schaduw opzoeken. Verkiest u toch een iets minimalistischere zonwering? Dan is een verandazonwering van Harol de perfecte keuze!

Beleef een buitengewone vakantie in eigen tuin

Buitenleven by Gudi helpt u alvast graag om bij u thuis een luxueuze en comfortabele buitenplek te creëren. Twijfel niet en kies voor die buitengewone vakantie in eigen tuin met een stijlvolle buitenlevenoplossing zoals een lamellendak of patio overkapping.

Wacht niet te lang en profiteer nu nog van onze verlengde voorjaarsactie waarbij u 10% korting ontvangt bij bestelling van een van onze buitenlevenoplossingen. Hebt u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op!