Een zwembad met zithoek: een eigen privé-vakantieoord!

Laatst bijgewerkt op 5 januari 2021

Hoe maak je van jouw tuin het ideale vakantieoord? In onze vorige blog gaven we alvast enkele nuttige tips mee. Een daarvan is het voorzien van een tuin- of terrasoverkapping. En aangezien we vaker en vaker warme zomerdagen tegemoet gaan in eigen land, is een zwembad met zithoek dé perfecte tuininrichting om heerlijk te ontspannen.

Kom tot rust in eigen tuin

Hol je ook dagelijks van de ene afspraak naar de andere? Of je dat nu bewust of onbewust doet, op een bepaald moment wil je graag ontstressen en genieten van de dingen die je gelukkig maken. Voor veel mensen is dat geluk te vinden in de tuin.

Heb je al een buitenzwembad of zwemvijver waar je de ideale verkoeling vindt tijdens de zomer of staat dit al lang op jouw verlanglijstje? En droom je ervan om ook een gezellige zithoek in je tuin aan te leggen? Breng jouw droom dan tot werkelijkheid met een stijlvol lamellendak of een patio overkapping.

De voordelen van een zwembad met zithoek

De combinatie van een zwembad met zithoek heeft niet enkel een visueel maar ook een praktisch voordeel. Als beide perfect op elkaar afgestemd zijn, krijgt jouw tuin een luxueuze uitstraling. De praktische keerzijde is dat je jouw tuinmeubilair en andere accessoires mooi kan inrichten en/of opbergen in de zithoek.

Uiteraard biedt een zwembad en bijhorende terrasoverkapping als zithoek nog tal van andere voordelen:

  • De ideale verkoeling binnen handbereik dankzij een heerlijk plonsje in het water of de verfrissende schaduw onder jouw lamellen terrasoverkapping.
  • Zalig tot rust komen tijdens het zwemmen of een heerlijk dutje doen in de loungezeteltjes.
  • De perfecte ontspanning voor lichaam en geest door zich gewichtloos in het water te begeven/drijven of door gezellig in de zithoek jouw favoriete boek te lezen onder een stralende zon.

Kies voor een van onze stijlvolle buitenlevenoplossingen

Ben je ook overtuigd van de meerwaarde van een zwembad met zithoek in jouw tuin? Dan helpt Buitenleven by Gudi je graag bij het realiseren van die gezellige zithoek door het plaatsen van een luxueuze tuin- of terrasoverkapping. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren en geniet voortaan van jouw privé-vakantieoord in eigen tuin!

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven