Terrasoverkapping plaatsen: zo gaan we te werk

Terrasoverkapping plaatsen: zo gaan we te werk

U wilt graag een terrasoverkapping plaatsen? Maar geen idee waaraan u zich mag verwachten? Met ons handig stappenplan weet u perfect waar u aan toe bent. We begeleiden u graag in de keuze van de perfecte terrasoverkapping zodat u in alle comfort kunt genieten van het heerlijke buitenleven.

STAP 1: Ontwerp

Alles begint met een verkennend gesprek. Komt u langs in onze toonzaal? Breng dan zeker een aantal foto’s en afmetingen van uw woning mee. Onze vertegenwoordiger bekijkt uw woning en bespreekt de mogelijkheden voor uw terrasoverkapping. Wist u bijvoorbeeld al dat u ook stijlvolle accessoires kunt laten integreren?

Na een gedetailleerde opmeting ter plaatse door onze vertegenwoordiger, werken wij een op maat gemaakt 3D-ontwerp uit. Vervolgens nodigen we u uit om samen het ontwerp en de offerte tot in de puntjes te bespreken en te finetunen. Na akkoord, ontvangt u een voorschotfactuur. Vanaf dat moment gaat uw ontwerp in productie.

Ter info: Of u al dan niet een bouwaanvraag nodig heeft om een terrasoverkapping te plaatsen, verschilt van gemeente tot gemeente. U gaat best even na of dit voor u van toepassing is.

STAP 2: Voorbereiding

Wordt de terrasoverkapping aangebouwd aan de bestaande woning? Dan is er geen fundering nodig. Een vrijstaande terrasoverkapping vraagt wel om een fundering. U mag de funderingswerken uiteraard zelf uitvoeren. Wilt u uzelf liever tijd en moeite besparen? Dan coördineren wij met plezier de volledige funderingswerken.

STAP 3: Plaatsing en afwerking

Zodra de funderingswerken afgerond zijn, komen onze professionele vakmannen – met een jarenlange ervaring op het vlak van aluminiumconstructies – uw terrasoverkapping plaatsen. Uw uniek ontwerp wordt met de grootste zorg afgewerkt. Ook de gekozen accessoires worden geïntegreerd. Het volledige productieproces, van offerte tot afwerking van uw terrasoverkapping, duurt ongeveer drie maanden.

STAP 4: Na de plaatsing?

Ook na de plaatsing blijven wij steeds bereikbaar. Zo kan u altijd terecht bij onze dienst na verkoop voor al uw vragen. Bij een terrasoverkapping van Harol of Umbris heeft u 1 jaar garantie op de geleverde werkuren en 5 jaar garantie op de verschillende onderdelen. Afhankelijk van de gebruikte lakverf, krijgt u bij een Umbris-model nog eens 10 of 15 jaar garantie op het lakwerk.

Meer informatie over een terrasoverkapping plaatsen?

Wilt u graag een terrasoverkapping plaatsen, maar wenst u nog wat extra informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.