Hervatting werkzaamheden & heropening toonzaal

Laatst bijgewerkt op 24 november 2020

Zes weken na de algemene lockdown door het coronavirus, staan wij vol goede moed klaar om er opnieuw aan te beginnen. Dit betekent concreet dat wij vanaf maandag 4 mei 2020 terug de baan op gaan om de werven af te werken en om de nieuwe op te starten. Verder voeren we ook weer plaatsbezoeken uit.

Alle werkzaamheden worden terug opgestart met respect voor de veiligheid van alle klanten en medewerkers. Zowel plaatsers als monteurs in het atelier beschikken over mondmaskers, handgel en wegwerphandschoenen. Natuurlijk is er ook aandacht voor het ontsmetten van werkgerief enz… Zoveel als mogelijk rijden ze in aparte bestelwagens naar de werven.

Ook de voorbereidingen voor de opening van onze toonzaal zijn opgestart zodat we vanaf 11 mei iedereen op een veilige manier terug kunnen ontvangen. Uiteraard vragen wij iedereen om een afstand van 1,5 meter te bewaren. Om een optimale spreiding te garanderen en je zeker te woord te kunnen staan, raden wij aan om een afspaak te maken. Zo kunnen wij jou in alle rust en veiligheid een passend advies aanbieden.

Tip: geniet van onze verlengde voorjaarsactie en krijg 10% korting op alle buitenleven oplossingen bij een bestelling voor 11 juli 2020.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven