Een zomers terras, daar hoort een terrasoverkapping bij!

Laatst bijgewerkt op 5 januari 2021

De heerlijke lentezon heeft eindelijk haar intrede gedaan. We voelen het alvast kriebelen om meer en meer buiten te genieten. Tijd dus om je terras klaar te stomen voor de zonnige maanden! En wat is nu het geheim van een echt zomers terras? Een terrasoverkapping natuurlijk!

Een grondige poetsbeurt

De gure wintermaanden hebben ongetwijfeld hun sporen nagelaten op jouw terras. De volledige terrasoppervlakte grondig schoonmaken is echt wel een must. Water, een milde zeep en een tuinslang of hogedrukreiniger volstaan in principe.

Ook de tuinmeubelen kunnen wellicht een poetsbeurt krijgen, zelfs als deze veilig opgeborgen stonden tijdens de winter. Check tijdens het poetsen ook zeker of alles van verlichting en dergelijke nog in goede staat is.

Een terrasoverkapping voor een echt zomers gevoel!

De lente en zomer in België kunnen nogal wisselvallig zijn. Op zo’n dagen zit je vaker binnen dan gewild. Met een terrasoverkapping kan je gewoon het hele jaar door genieten van het heerlijke buitenleven.

Want wie weet… misschien moeten we de komende zomer noodgedwongen in eigen land doorbrengen… Met een terrasoverkapping kan je jouw luxe vakantie gewoon heerlijk thuis beleven. Een van de voordelen van een lamellendak is dat je perfect de lamellen kan sluiten om zo wind, regen of hevige zon buiten te houden.  

Gezellige accessoires voor een zomers terras

Voeg zeker ook enkele fleurige bloemen en planten toe aan jouw terras. Dat zorgt voor extra kleur en gezelligheid. Maar ook met andere luxueuze accessoires zoals licht- of verwarmingselementen kan je een leuke sfeer creëren. 

Vraag ons naar de mogelijkheden

Verlang je ook zo naar een zomers terras bij je thuis maar heb je nog geen terrasoverkapping? Of wil je jouw terras(overkapping) graag stijlvol inkleden met comfortabele meubelen of extra verlichting? Contacteer ons dan gerust voor de verschillende mogelijkheden en een vrijblijvende offerte op maat! 

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven