Een zomers terras, daar hoort een terrasoverkapping bij!

Een zomers terras, daar hoort een terrasoverkapping bij!

De heerlijke lentezon heeft eindelijk haar intrede gedaan. We voelen het alvast kriebelen om meer en meer buiten te genieten. Tijd dus om uw terras klaar te stomen voor de zonnige maanden! En wat is nu het geheim van een echt zomers terras? Een terrasoverkapping natuurlijk!

Een grondige poetsbeurt

De gure wintermaanden hebben ongetwijfeld hun sporen nagelaten op uw terras. De volledige terrasoppervlakte grondig schoonmaken is echt wel een must. Water, een milde zeep en een tuinslang of hogedrukreiniger volstaan in principe.

Ook de tuinmeubelen kunnen wellicht een poetsbeurt krijgen, zelfs als deze veilig opgeborgen stonden tijdens de winter. Check tijdens het poetsen ook zeker of alles van verlichting en dergelijke nog in goede staat is.

Een terrasoverkapping voor een echt zomers gevoel!

De lente en zomer in België kunnen nogal wisselvallig zijn. Op zo’n dagen zit u vaker binnen dan gewild. Met een terrasoverkapping kan u gewoon het hele jaar door genieten van het heerlijke buitenleven.

Want wie weet… misschien moeten we de komende zomer noodgedwongen in eigen land doorbrengen… Met een terrasoverkapping kan u uw luxe vakantie gewoon heerlijk thuis beleven. Een van de voordelen van een lamellendak is dat u perfect de lamellen kan sluiten om zo wind, regen of hevige zon buiten te houden.  

Gezellige accessoires voor een zomers terras

Voeg zeker ook enkele fleurige bloemen en planten toe aan uw terras. Dat zorgt voor extra kleur en gezelligheid. Maar ook met andere luxueuze accessoires zoals licht- of verwarmingselementen kan u een leuke sfeer creëren. 

Vraag ons naar de mogelijkheden

Verlangt u ook zo naar een zomers terras bij u thuis maar hebt u nog geen terrasoverkapping? Of wilt u uw terras(overkapping) graag stijlvol inkleden met comfortabele meubelen of extra verlichting? Contacteer ons dan gerust voor de verschillende mogelijkheden en een vrijblijvende offerte op maat!