Breid je woning uit met een overkapping aan huis

Is de leefruimte in jouw woning aan de krappe kant? En wil jij elk seizoen kunnen genieten van een aangename buitenruimte? Breid je woning dan uit met een overkapping aan huis! Zo vergroot je jouw leefruimte, en geniet je van tal van andere voordelen!

Geniet van het buitenleven

Een overkapping aan je huis hangen is ideaal om elk seizoen van je tuin te genieten. Ze biedt extra leefruimte waar je volledig tot rust kan komen. Je bent zowel in de zomer als in de winter beschermd tegen alle weersomstandigheden. Kies je ervoor om de terrasoverkapping af te werken met zijwanden, dan hou je alle weer en wind buiten. Je kan op elk moment zelf bepalen of je jouw terrasoverkapping (gedeeltelijk) open of gesloten wilt. Zo creëer je enerzijds extra leefruimte en een groter ruimtegevoel. Anderzijds vloeit je woning mooier over in de buitenomgeving.

De mogelijkheden

Wil je je woonruimte uitbreiden? Dan heb je tal van opties om die extra ruimte te gebruiken. De mogelijkheden van een overkapping aan huis zijn quasi eindeloos:

  • Een overdekte speelruimte
  • Een thuiskantoor
  • Een relaxruimte
  • Een entertainmentruimte

Je deelt de overkapping in zoals je zelf wil. Op basis van welke functie de overkapping zal uitoefenen, kan je kiezen voor een open of gesloten constructie. We kunnen de overkapping naadloos integreren tegen de gevel, maar we kunnen ze ook vrijstaand in de tuin plaatsen.

Wat je ook verkiest, er zijn tal van opties om de overkapping helemaal eigen te maken. Zo kies je voor een overkapping met een lamellendak, met een vast dak, met een doek of screen óf de combinatie van lamellen en vast dak. Daarnaast zijn er nog tal van accessoires om jouw overkapping af te werken: zijschermen, glazen wanden, verlichting, terrasverwarmers, etc.

Meer weten over een overkapping aan huis?

Wil je meer weten over een overkapping aan huis? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder!

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven