Overkapping jacuzzi

Wil je het hele jaar door genieten van je jacuzzi? Dat kan met een terrasoverkapping van Renson! Een terrasoverkapping zorgt er bovendien voor dat je meer privacy hebt. Ontdek de voordelen van een overkapping voor je jacuzzi.

De voordelen van een jacuzzi overkapping

Met een jacuzzi kan je zowel in de zomer als in de winter heerlijk genieten. Of het nu koud is of warm buiten, de temperatuur van de jacuzzi kies je helemaal zelf. Om echt het hele jaar door te kunnen ontspannen in de bubbels, is het een goed idee om een overkapping over je jacuzzi te laten plaatsen.

Met een overkapping ben je beschermd tegen alle weersomstandigheden. De kantelbare lamellen maken het mogelijk om te genieten van de zon of schaduw, zoals jij het wil. En als het regent, zit je helemaal droog – of toch afgeschermd van de regen - dankzij het waterdichte afvoersysteem.

Naast bescherming tegen de verschillende weersomstandigheden, biedt een overkapping ook meer privacy voor je jacuzzi, hottub of zwemspa. Je kan je overkapping namelijk laten afwerken met screens of zijelementen. Onze zijelementen geven je terrasoverkapping een unieke touch, extra privacy én beschermen extra tegen wind, regen en kou. Wil jij stijlvolle panelen met lamellen, een zonwerende fixscreen of toch liever een glazen schuifwand?

De mogelijkheden

Wil jij de optie om je lamellen te kantelen naar wens? Ga dan voor de Renson Camargue Skye of de Renson Aero. Je kiest de afwerking van je overkapping steeds helemaal zelf uit tal van opties. Maak het jezelf gemakkelijk met een regen- en windsensor die de lamellen van je overkapping automatisch regelt. Of ga voor een ledstrip die het hele jaar door zorgt voor gezellige verlichting.

Is het voor jou niet van belang of je je dak al dan niet kan openen? Dan is een overkapping met vast dak iets voor jou. Die kan vrijstaand in je tuin geplaatst worden, op je terras of tussen twee verticale muren. Wat je ook kiest, met een overkapping over je jacuzzi kies je voor een mooie oase van rust in je eigen tuin.

Meer weten over een overkapping voor je jacuzzi?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw jacuzzi en jouw buitenplekje? Neem dan gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Overkapping jacuzzi
Overkapping jacuzzi
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven