Wat is de meerwaarde van een overkapping met screens?

Een overkapping in je tuin of op je terras is een absolute meerwaarde voor je woning. Je verhoogt niet alleen de waarde van je pand, maar kan bovendien veel langer genieten van het buitenleven. Wil je helemaal het onderste uit de kan halen, kies dan voor een overkapping met screens.

Wat is de meerwaarde van een overkapping met screens?

De voordelen van een overkapping op je terras of in je tuin zijn ondertussen voldoende bekend. Terwijl je buurman zich binnenshuis verschanst tegen het kille herfstweer, kan jij nog optimaal genieten van je tuin, beschermd tegen alle weerelementen. Wil je voorkomen dat diezelfde buurman groen van jaloezie wordt wanneer hij jou voluit ziet relaxen? Dan kies je best voor een overkapping met screens.

Gesloten zorgen ze immers voor de nodige privacy. Bovendien houden ze vervelende zonnestralen buiten zodat de temperatuur binnenin gematigd blijft. Ten slotte vormen screens ook een stijlvolle aanvulling op je overkapping.

Fixscreens van Renson

Fixscreen van Renson verscheen in 2005 op de markt. De verticale zonwering was, dankzij het ingenieuze ritssysteem, als eerste op de markt volledig windvast, tot snelheden van wel 130 km/u. Datzelfde ritssysteem maakt Fixscreen ook volledig insectwerend. Dankzij de uitgebreide keuze aan kleuren en de strakke aluminium onderdelen kan het doek bovendien perfect geïntegreerd worden in je overkapping.

Ondertussen beschikt Fixscreen ook over de gepatenteerde Smooth-technologie. Daardoor is het scherm nog beter bestand tegen wind en laat het zich zeer soepel en geluidsarm bedienen.
Een absolute meerwaarde voor jouw overkapping!

Wil jij profiteren van alle troeven van een overkapping met screens? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.

overkapping-met-screens-3
overkapping-met-screens-3
overkapping-met-screens-4
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven