Een terrasoverkapping met lamellen beschermt je tegen weer en wind

Laatst bijgewerkt op 8 januari 2021

Lagere temperaturen, koude wind, regen, allemaal redenen om in het najaar terug naar binnen te trekken. Toch kan je gerust langer van jouw tuin genieten. Dankzij een terrasoverkapping met lamellen geniet je een heel jaar door van het buitenleven. Ook als het weer wat minder is. Als de lamellen gesloten zijn is jouw terrasoverkapping perfect waterdicht en je kan ook kiezen voor extra bescherming tegen wind en regen door zijelementen toe te voegen.

Een terrasoverkapping met lamellen houdt je lekker droog

De lamellen die het dak van jouw terrasoverkapping vormen, kunnen roteren om de zonwering en ventilatie te regelen in functie van het weer. Zijn ze gesloten, dan is het lamellendak waterdicht. En als je na een regenbui de lamellen weer opendraait? Ook dan krijg je geen koude regendruppels in je nek! De geïntegreerde waterafvoer leidt het water af via de kolommen aan de zijkant. Zo blijft jouw terras altijd droog.

Beter beschermd dankzij extra zijwanden

Zijwanden beschermen je tegen regen en wind en je kan er jouw terrasoverkapping stijlvol mee afwerken. Volledig volgens jouw eigen smaak. Je kiest uit aluminium panelen met horizontale lamellen, houtelementen of glazen schuifwanden.  Ze geven jouw terrasoverkapping een unieke uitstraling, zorgen voor meer privacy en beschermen je tegen verschillende weersomstandigheden.

Kortere dagen, gezellige avonden

In het najaar worden de dagen korter. Ook donkere avonden doen ons sneller naar binnen trekken. Toch kan je het onder jouw terrasoverkapping ook op winterse avonden gezellig maken. Met geïntegreerde verlichting bijvoorbeeld of met gezellige lantaarns en buitenkaarsen. Een verwarmingselement, knusse kussens en dekentjes maken het helemaal af. Begin je al te dromen van die winterbarbecue?

Meer info over een terrasoverkapping die je perfect beschermt?

Geniet je graag van jouw terras? Ook als het weer wat minder is? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zetten je graag uit de wind en de regen.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven