Renson Loggia schuifpanelen

Zonwering met extra privacy
Manuele of gemotoriseerde bediening
Strak design
Geen zichtbare bevestigingen

De Loggia schuifpanelen van Renson zijn niet alleen praktisch, maar brengen ook een esthetisch voordeel met zich mee. Op warme dagen weren de schuifpanelen het binnenvallend zonlicht. In de winter kan je ze dan weer openschuiven zodat de zon je van extra warmte kan voorzien.

Personaliseer je terrasoverkapping met schuifpanelen

We kunnen de schuifpanelen van Renson plaatsen op verschillende types overkapping: Camargue, Camargue Skye, Algarve, Algarve Canvas en Lagune. Je kiest de Renson Loggia met aluminium of houten lamellen of met screens van zonwerend glasvezeldoek.

Naar gelang van hoeveel schaduw en inkijk je wenst, variëren we de grootte van de lamellen en plaatsen we die onder verschillende hellingshoeken.

Waarom kiezen voor Renson Loggia?

Naast de zonwering, het design en de privacy heeft Renson Loggia nog tal van andere voordelen. Deze schuifpanelen staan ook bekend om hun gebruiksgemak. De panelen schuiven vlot in de bovenrail en blijven door de geleiding onderaan toch mooi stabiel.

Afhankelijk van wat je wil en hoe groot je terras is, kan je kiezen uit drie verschillende systemen: eenvoudig schuivend (individuele bediening), symmetrisch schuivend (twee panelen die onderling zijn verbonden) of telescopisch schuivend (twee of meer panelen op een aparte rail).

Welke schuifpanelen je ook kiest, met de Renson Loggia creëer je een unieke sfeer onder je terrasoverkapping.

Loggia_schuifpanelen

Meer informatie over de schuifpanelen van Renson?

Wil je jouw terrasoverkapping personaliseren met schuifdeuren? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen bekijken we de mogelijkheden voor jouw terras.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven