Ontdek de voordelen van een terrasoverkapping met zonwering

Een terrasoverkapping met zonwering heeft veel meer voordelen dan je zou denken. Naast de voordelen die een overkapping biedt tegen de zon, biedt het ook bescherming tegen andere weerselementen. Met een overkapping geniet je dus het hele jaar door van buiten zijn. Ontdek waarom een terrasoverkapping een echte win-win is.

Duurzaam en kwalitatief

Een terrasoverkapping creëert een grotere leefoppervlakte in elk seizoen. Alleen in de zomer genieten van je tuin en terras? Nee hoor, met een overkapping kan je het ganse jaar door gebruik maken van jouw buitenruimte. Een terrasoverkapping met zonwering is een duurzame oplossing waar je jaren geniet van hebt. Wij zijn officiële Renson Ambassador en werken dus enkel met de beste kwaliteitsvolle materialen. Met een terrasoverkapping van Renson komt er een einde aan de eeuwige struggle met een zonnescherm dat je soms meerdere keren moet verplaatsen en dat daardoor sneller aan vervanging toe is.

Terrasoverkapping met zonwering
Terrasoverkapping met zonwering

Volledig naar jouw goesting

Je bent niet gebonden aan één type overkapping. Zo bestaan er o.a. overkappingen met een lamellendak, een vast dak of een zonwerend doek. Met een vast dak zit je sowieso beschermd tegen regen én het water wordt afgevoerd zodat het niet op het dak blijft liggen. Met een lamellendak kan je heel flexibel regelen hoeveel zon er door de overkapping schijnt. Laat je de lamellen dicht, dan zit je spatvrij en uit de zon. Laat je de lamellen open, dan kan je volop genieten van een streepje zon. Met een zonwerend doek kan je alle kanten op. Je kan het doek volledig open laten of sluiten én het is ook regenbestendig.

Hoe je het ook draait of keert, een terrasoverkapping biedt gegarandeerd bescherming tegen de zon. Is zonwering via het dak niet voldoende, dan kan je ook de zijwanden van je overkapping laten personaliseren. Een doek of lamellenwand geven je nog meer bescherming én privacy.

Een terrasoverkapping met zonwering door Buitenleven by Gudi laten installeren?

Benieuwd naar onze zonwerende oplossingen? Heb je een concrete vraag of ben je op zoek naar extra inspiratie alvorens je een beslissing wil nemen? Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak. We verwelkomen je graag in één van onze toonzalen voor advies op maat.

Heb je onze brochures al ontdekt? Neem een kijkje en laat je fantasie de vrije loop.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven