Een wereld aan voordelen met een overdekt terras aan huis

Laatst bijgewerkt op 8 januari 2021

Droom je van een buitenplek die van alle gemakken is voorzien? Waar je tot in de late uurtjes kan genieten van het buitenleven? Dan zal een overdekt terras aan huis je zonder twijfel bekoren. Toch nog niet helemaal overtuigd of dit voor jou de ideale buitenoplossing is? Wij frissen graag even de vele voordelen van een terrasoverkapping voor je op!

Van een extra leefruimte tot een stijlvolle meerwaarde

Wie kiest voor de installatie van een overdekt terras aan huis, geniet van een wereld aan voordelen. Zo creëer je in de eerste plaats een extra leefruimte en een groter ruimtegevoel. En de invulling beslis je helemaal zelf:

  • een gezellige lounge of inspirerende fitnessplek;
  • een buitenkeuken met bar;

Een andere belangrijke reden om voor een terrasoverkapping te kiezen, is de beschermende functie tegen alle weersomstandigheden (felle zon, wind, regen, …). Je bepaalt als het ware zelf het weer. Zeker wanneer je aan jouw overkapping accessoires toevoegt zoals zijwanden of verwarmingselementen. Kortom: een buitenoplossing voor elk seizoen!

Om het extra sfeervol en gezellig te maken kunnen comfortabele meubels natuurlijk niet ontbreken. Deze hoef je zelfs niet elke keer op te bergen want ze staan – dankzij de overkapping – goed beschut. Net zoals de barbecue die ook wel een plekje verdient op je terras.

Als kers op de taart is een overdekt terras aan huis ook een stijlvolle eyecatcher. Eentje die niet alleen meer cachet aan jouw woning geeft maar ook de waarde ervan verhoogt. Uiteraard is het hierbij van belang dat de gekozen terrasoverkapping goed past bij de uitstraling van je woning.

Een overdekt terras aan huis: met oog voor detail ontworpen

Ben je na het lezen van bovenstaande voordelen overtuigd dat een terrasoverkapping dé oplossing is om meer te genieten van het zalige buitenleven? Dan kan je bij Buitenleven by Gudi kiezen uit een uitgebreid gamma aan buitenoplossingen. Van een lamellendak tot een patio of verandazonwering.

Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden voor jouw specifieke woonsituatie en wensen. Wij werken samen met jou je ideale buitenplek uit die perfect bij de architectuur van je woning past. (*) Neem vrijblijvend contact met ons op of spring eens binnen in onze toonzaal.

(*) Meer weten over onze werkwijze? Raadpleeg dan zeker ons handig stappenplan!

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven