Tover je buitenruimte om tot een gezellig winterterras

Laatst bijgewerkt op 8 januari 2021

De herfst is al even in het land. De dagen worden niet alleen korter maar ook steeds frisser. Voor we het goed en wel beseffen staat de winter voor de deur. Dat betekent dan weer dat we vaker binnen vertoeven. Droom je er echter van om – ook tijdens de herfst en winter – zo veel mogelijk tijd buiten door te brengen? Dan tover je jouw buitenruimte toch gewoon om tot een gezellig winterterras!

Het hele jaar door genieten met een terrasoverkapping

De herfst- en wintermaanden zijn niet altijd door iedereen even geliefd. Als je een echte buitenmens bent, dan kan je deze tijd van het jaar vermoedelijk wel appreciëren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie herfstwandeling of sfeervolle winterbarbecue.

Zou je toch graag wat meer dicht bij je thuis willen genieten van de heerlijke buitenlucht en mooie herfstkleuren of wintertaferelen in jouw tuin? Dan is een overkapping boven je terras of in je tuin de perfecte oplossing! Een stijlvolle terras- of tuinoverkapping is bovendien de ideale eyecatcher voor jouw woning.

Enkele belangrijke elementen voor een gezellig winterterras

Behalve de overkappingsconstructie zelf (met lamellendak, patio, …), zijn er nog enkele belangrijke elementen die niet mogen ontbreken om jouw winterterras te realiseren. Bij hevige wind of regen kan je de lamellen of het vouwdaksysteem van jouw overkapping met een druk op de knop sluiten.

Maar natuurlijk wil je ook graag dat je langs de zijkanten beschermd bent tegen de koude en soms gure weersomstandigheden. Hiervoor heb je de keuze om afsluitbare zijwanden te laten installeren. Deze houden niet alleen regen en wind buiten maar zorgen ook voor extra privacy.

Daarnaast laat je best de nodige ledverlichting en verwarmingselementen integreren. Elementen die zowel een functionele als een sfeervolle meerwaarde bieden. En om het extra knus en gezellig te maken kan je nog verschillende leuke accessoires toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan een geïntegreerd audiosysteem, comfortabel loungemeubilair en andere decoratieve spulletjes (planten, kussens, plaids, kaarsen en zelfs een vuurkorf).

Klaar voor jouw eigen unieke buitenplek?

Kan je niet wachten om jouw eigen winterterras te creëren? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan helemaal voor je klaar om jouw eigen unieke buitenplek vorm te geven.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven