Een overkapping in een kleine tuin, interessant of niet?

Wil je steeds genieten van het buitenleven, ook wanneer de dagen korter worden en de temperaturen een fikse duik nemen? Met een overkapping trotseer jij alle weerselementen en verleng je jouw tuinplezier. Maar geldt dat ook voor een overkapping voor kleine buitenruimte?

Een overkapping in een kleine tuin, interessant of niet?

Laten we meteen met de deur in huis vallen: een overkapping biedt stééds een meerwaarde voor je woning en tuin. Een overkapping in een kleine tuin zorgt niet alleen voor meer leefruimte, maar zorgt er tevens voor dat je in alle omstandigheden een heel jaar lang kan genieten van het buitenleven. Je hebt immers geen tuin van tientallen aren nodig om voor een overkapping te kiezen. Integendeel, beperk de grootte van jouw overkapping om de balans met de rest van je tuin te bewaren.

overkapping-kleine-tuin-1
overkapping-kleine-tuin-2

Kies voor een minimalistische aanpak

De omvang van je overkapping bepaalt in grote mate de impact van de overkapping in een kleine buitenruimte. Daarnaast is ook het uitzicht van je overkapping van groot belang. Kies niet voor een alles overheersend complex design, maar ga voor een eenvoudige, strakke constructie. En dan kom je meteen terecht bij de aluminium overkappingen van Renson. Die zijn beschikbaar in 3 versies: met lamellendak, met vast dak of met een combinatie van lamellen en vast dak.
Alle modellen kenmerken zich door een strak aluminium frame dat tot in de kleinste details afgewerkt is.

Elke overkapping is beschikbaar in verschillende afmetingen en kan voorzien worden van heel wat opties. Zo kan je je overkapping uitrusten met bijvoorbeeld een state-of-the-art geluidsinstallatie, een verwarmingselement of automatische zonwering.
Wie zei er ook alweer dat je niet kan genieten van een overkapping in een kleine tuin?

Meer weten?

Overweeg je een overkapping voor een kleine buitenruimte? Contacteer ons vrijblijvend. Wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven