Wat is een tuinkamer op maat?

Eigenaars van een grote of kleine tuin zien het voorjaar hoopvol tegemoet. Wanneer de dagen langer worden en de temperaturen een opwaartse beweging maken, weerklinkt de lokroep van het buitenleven des te harder. Beschik je bovendien over een tuinkamer op maat, dan wordt het genot van het buitenleven nog groter.

Wat is een tuinkamer op maat?

Een tuinkamer kan je eigenlijk best beschouwen als een extra kamer voor je woning, maar dan niet ín je woning, maar wel in je tuin of op je terras. Dergelijke overkapping kan losstaand in je tuin geplaatst worden of tegen de gevel van je woning gebouwd worden.

Een tuinkamer kan uit verschillende materialen bestaan, maar de meest voorkomende zijn aluminium en hout. Ze wordt meestal afgesloten met glazen wanden, houten panelen of screens en bestaat uit een vast dak, een doek als dak of een dak bestaande uit lamellen. Met die laatste bepaal jij zelf de hoeveelheid zon die je laat binnendringen in je tuinkamer.

Een tuinkamer op maat van jouw wensen

Met de overkappingen van Renson kies je resoluut voor een tuinkamer op maat. Naast de verschillende modellen – Algarve, Aero, Camargue of Lapure - bepaal jij volledig de look en inrichting van jouw tuinkamer. Zo kan je voor een volledig open gevoel gaan met glazen wanden of eerder opteren voor een cosy gevoel met stijlvolle panelen, lamellen of screens.

Wil je heerlijk cocoonen in je tuinkamer op maat, dan kies je mogelijk voor geïntegreerde LED-verlichting, een verwarmingselement of misschien wel een ingebouwde muziekinstallatie.

Kies je voor een lamellendak en wil je het plaatje helemaal compleet maken, dan kan een regensensor niet ontbreken. Zo kan jij rustig verder genieten, terwijl je dak automatisch sluit bij de eerste regendruppels.

Meer weten?

Op zoek naar een tuinkamer op maat? Kom langs in onze toonzaal en ontdek ons ruime assortiment.

tuinkamer-op-maat-3
tuinkamer-op-maat-3
tuinkamer-op-maat-2
Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven