Is een lamellenoverkapping waterdicht?

Je zal het maar meemaken: je zit net buiten aan tafel onder een prachtige lentezon te genieten van een heerlijke maaltijd en een plotse regenbui zorgt voor een abrupt einde aan je buitenplezier.
Met een lamellenoverkapping loop je dat gevaar niet. Wij vertellen je graag waarom.

Is een lamellenoverkapping waterdicht?

Een lamellenoverkapping is een stabiele en duurzame constructie op je terras of in je tuin met een dak voorzien van lamellen. Al dan niet uitgerust met zijpanelen of screens zorgt ze ervoor dat je altijd kan genieten van het buitenleven. Altijd!? Inderdaad, dankzij de beweegbare lamellen in het dak bepaal je niet alleen de hoeveelheid zon die je overkapping binnendringt, maar ben je ook steeds beschut tegen de regen.

Zodra je de eerste regendruppels voelt, kan je immers bliksemsnel de lamellen kantelen, zodat het voorheen open dak volledig gesloten en waterdicht wordt. Terwijl je buurman onder zijn parasol zijn huis binnenvlucht als bescherming tegen de regen, kan jij lekker blijven zitten, wachtend op de laatste regendruppels. Om vervolgens de lamellen weer open te zetten en languit te genieten van de zon.

lamellenoverkapping waterdicht
lamellenoverkapping-waterdicht-3

Lamellendaken van Renson

Buitenleven by Gudi biedt je verschillende soorten lamellendaken van het gerenommeerde Renson aan:

Elk lamellendak is tot in de kleinste details afgewerkt. De strakke looks en de duurzaamheid van het gebruikte aluminium zorgen ervoor dat je lamellendak jarenlang dé eyecatcher op je terras of in je tuin zal zijn.

Meer weten?

Wil je in alle omstandigheden genieten van het buitenleven? Kom langs in onze toonzaal en ontdek de verschillende types waterdichte lamellenoverkappingen.

Buitenleven_Renson-Brochure_Terrasoverkappingen-Mock-up

Vraag onze Renson inspiratiebrochure aan

Laat je inspireren door onze Renson buitenlevenoplossingen en ontdek alle modellen en hun mogelijkheden.

Vraag hier je offerte aan of maak een afspraak in één van onze toonzalen

Algemeen formulier

Scroll naar boven